Pagina 1 van 1

Kalfsleverworst?????????????

Geplaatst: 17 okt 2007 23:49
door marian*
Deze foto kwam ik tegen op de site van de keuringsdienst van waarde
http://www.rvu.nl/kvw/

Afbeelding

Nou koop ik sowieso nooit kalfsvlees maar ik denk dat je je toch gepakt voelt als je het etiketje thuis leest :denken:
Kalfsvlees,jaja..........

Geplaatst: 18 okt 2007 09:07
door chyta
Inderdaad ,je zou toch verwachten dat er gen varkensvlees in zou zitten .
Je word dus goed in de maling genomen .

Geplaatst: 18 okt 2007 09:10
door Muis..
Je zou op z'n minst er van uit kunnen gaan dat er MEER kalf in zit dan varken...
Maar zo is het met meer produkten... als je goed etiketten leest, lees je wel vaker dingen waarvan ik denk...hmzzz :denken:

Geplaatst: 18 okt 2007 15:48
door Shibby
Muis.. schreef:Maar zo is het met meer produkten... als je goed etiketten leest, lees je wel vaker dingen waarvan ik denk...hmzzz :denken:
Milk&fruit aardbei en kers: 1% kers, 2% aardbei en 20% appel :roll:

Net als dat de bacon-kaas tijgernootjes van de duyvis vegetarisch zijn :mrgreen:

Geplaatst: 18 okt 2007 16:04
door Muis..
Shibby schreef:
Muis.. schreef:Maar zo is het met meer produkten... als je goed etiketten leest, lees je wel vaker dingen waarvan ik denk...hmzzz :denken:
Milk&fruit aardbei en kers: 1% kers, 2% aardbei en 20% appel :roll:

Net als dat de bacon-kaas tijgernootjes van de duyvis vegetarisch zijn :mrgreen:
da's dan iets voor vegetariƫrs die heimwee krijgen :mrgreen:

Geplaatst: 18 okt 2007 16:31
door M@scha
ik heb ooit een programma (kan goed keuringsdienst van waarde geweest zijn) gezien over kalfsleverworst. dat is heel stom dat blijkt al zo te mogen heten vanaf 3% kalfsvlees. dus dat klopt dan in deze. ik vind zelf dat de naam die erop staat het hoofdbestanddeel moet zijn. dus al heb je slecht leverworst met maar 10% vlees dan moet naar mijn mening minimaal 51% kalf zijn om zo genoemd te mogen worden maar helaas is dat niet zo

Geplaatst: 18 okt 2007 18:37
door marian*
massam schreef:ik heb ooit een programma (kan goed keuringsdienst van waarde geweest zijn) gezien over kalfsleverworst. dat is heel stom dat blijkt al zo te mogen heten vanaf 3% kalfsvlees. dus dat klopt dan in deze. ik vind zelf dat de naam die erop staat het hoofdbestanddeel moet zijn. dus al heb je slecht leverworst met maar 10% vlees dan moet naar mijn mening minimaal 51% kalf zijn om zo genoemd te mogen worden maar helaas is dat niet zo
Wat een idioterie is zoiets dan he?
Als ik kalfsleverworst wil eten wil ik geen worst eten die hoofdzakelijk uit varkensvlees bestaat.

Geplaatst: 18 okt 2007 19:45
door C@rmen
:smile: :smile: :smile:
Sory maar ik lig echt helemaal dubbel..wat onwijs idioot!

Geplaatst: 18 okt 2007 20:09
door Addy
Shibby schreef:
Muis.. schreef:Maar zo is het met meer produkten... als je goed etiketten leest, lees je wel vaker dingen waarvan ik denk...hmzzz :denken:
Milk&fruit aardbei en kers: 1% kers, 2% aardbei en 20% appel :roll:

Net als dat de bacon-kaas tijgernootjes van de duyvis vegetarisch zijn :mrgreen:
:smile: :smile: :smile: