Simpel zelf hondenkoekjes maken
Geplaatst: 03 nov 2013 17:55
Ik ook vrees ikfes/lou schreef:Volgen mij lust ik die zelf ook wel
Ik googlede even en zag al prijzen van 4 euro nogwat per 500 gramSuzieC1970 schreef:Cocosnootbloem? Zou niet weten waar ik dat moest halen...En helaas eieren in het recept. Valt dus af hier want Giz is allergisch voor kip en ei. Jammer want het had me leuk geleken om te maken !
even door scrollend zag ik dat men ook gewone bloem gebruikte, of zelfs fijn gemalen ( blender) havermout vlokkenHillieS schreef:Ik googlede even en zag al prijzen van 4 euro nogwat per 500 gramSuzieC1970 schreef:Cocosnootbloem? Zou niet weten waar ik dat moest halen...En helaas eieren in het recept. Valt dus af hier want Giz is allergisch voor kip en ei. Jammer want het had me leuk geleken om te maken !![]()
Maar t recept ziet er verder wel goed uit!
Gewoon havermout - niet geblenderd - kan ook hoor. Droge broodjes doe ik ook wel eens.Hamilton schreef:even door scrollend zag ik dat men ook gewone bloem gebruikte, of zelfs fijn gemalen ( blender) havermout vlokkenHillieS schreef:Ik googlede even en zag al prijzen van 4 euro nogwat per 500 gramSuzieC1970 schreef:Cocosnootbloem? Zou niet weten waar ik dat moest halen...En helaas eieren in het recept. Valt dus af hier want Giz is allergisch voor kip en ei. Jammer want het had me leuk geleken om te maken !![]()
Maar t recept ziet er verder wel goed uit!
Ah joh, al die receptjes met grammetjes enzo.... Totaal onnodig. Hondenkoekjes lukken altijd, en ik heb echt mierenneukers met eten maar mijn koekjes lusten ze altijdKells schreef:Wellicht is dit wat voor je:
300 gr bloem
150 gr haverzemelen
150 gr (smeer)leverworst
50 gr geraspte kaas
1 zakje drinkbouillon (opkikker of zo)
Jamie kan niet goed tegen granen, daar nog een tip voor?Marion. schreef:Ah joh, al die receptjes met grammetjes enzo.... Totaal onnodig. Hondenkoekjes lukken altijd, en ik heb echt mierenneukers met eten maar mijn koekjes lusten ze altijdKells schreef:Wellicht is dit wat voor je:
300 gr bloem
150 gr haverzemelen
150 gr (smeer)leverworst
50 gr geraspte kaas
1 zakje drinkbouillon (opkikker of zo)![]()
(en die hoeveelheid bloem doe ik er alvast nooit in! Dan liever wat muesli ofzo, maar zeker niet in die hoeveelheid)
Ja. Wat Cleva al zegt, een dikkere klodder pindakaas. Glutenvrij ofzo. Of je gaat amandeltjes blenderen zodat het mail wordt. Vooruit. Pinda's in dop mag ook. Wel eerst allemaal pellen en van velletjes ontdoen (want die zijn bitter, vind MarionHillieS schreef:Jamie kan niet goed tegen granen, daar nog een tip voor?Marion. schreef:Ah joh, al die receptjes met grammetjes enzo.... Totaal onnodig. Hondenkoekjes lukken altijd, en ik heb echt mierenneukers met eten maar mijn koekjes lusten ze altijdKells schreef:Wellicht is dit wat voor je:
300 gr bloem
150 gr haverzemelen
150 gr (smeer)leverworst
50 gr geraspte kaas
1 zakje drinkbouillon (opkikker of zo)![]()
(en die hoeveelheid bloem doe ik er alvast nooit in! Dan liever wat muesli ofzo, maar zeker niet in die hoeveelheid)
Ik ga t binnenkort eens proberenMarion. schreef:Ja. Wat Cleva al zegt, een dikkere klodder pindakaas. Glutenvrij ofzo. Of je gaat amandeltjes blenderen zodat het mail wordt. Vooruit. Pinda's in dop mag ook. Wel eerst allemaal pellen en van velletjes ontdoen (want die zijn bitter, vind MarionHillieS schreef:Jamie kan niet goed tegen granen, daar nog een tip voor?Marion. schreef:Ah joh, al die receptjes met grammetjes enzo.... Totaal onnodig. Hondenkoekjes lukken altijd, en ik heb echt mierenneukers met eten maar mijn koekjes lusten ze altijdKells schreef:Wellicht is dit wat voor je:
300 gr bloem
150 gr haverzemelen
150 gr (smeer)leverworst
50 gr geraspte kaas
1 zakje drinkbouillon (opkikker of zo)![]()
(en die hoeveelheid bloem doe ik er alvast nooit in! Dan liever wat muesli ofzo, maar zeker niet in die hoeveelheid))
Amandelen blenderen zodat het MEEL wordt natuurlijkHillieS schreef:Ik ga t binnenkort eens proberenMarion. schreef:Ja. Wat Cleva al zegt, een dikkere klodder pindakaas. Glutenvrij ofzo. Of je gaat amandeltjes blenderen zodat het mail wordt. Vooruit. Pinda's in dop mag ook. Wel eerst allemaal pellen en van velletjes ontdoen (want die zijn bitter, vind Marion)
Die mail begreep ik al jaMarion. schreef:Amandelen blenderen zodat het MEEL wordt natuurlijkHillieS schreef:Ik ga t binnenkort eens proberenMarion. schreef:Ja. Wat Cleva al zegt, een dikkere klodder pindakaas. Glutenvrij ofzo. Of je gaat amandeltjes blenderen zodat het mail wordt. Vooruit. Pinda's in dop mag ook. Wel eerst allemaal pellen en van velletjes ontdoen (want die zijn bitter, vind Marion)
![]()
Zo maak je ook granenvrije (en superdeluxe) koekjes voor mensen.
Ik ga daar ook eens naar kijkenKells schreef:Bloem vervangen door speltmeel of rijstebloem.HillieS schreef:Jamie kan niet goed tegen granen, daar nog een tip voor?Marion. schreef:Ah joh, al die receptjes met grammetjes enzo.... Totaal onnodig. Hondenkoekjes lukken altijd, en ik heb echt mierenneukers met eten maar mijn koekjes lusten ze altijdKells schreef:Wellicht is dit wat voor je:
300 gr bloem
150 gr haverzemelen
150 gr (smeer)leverworst
50 gr geraspte kaas
1 zakje drinkbouillon (opkikker of zo)![]()
(en die hoeveelheid bloem doe ik er alvast nooit in! Dan liever wat muesli ofzo, maar zeker niet in die hoeveelheid)
Kells schreef:Bloem vervangen door speltmeel of rijstebloem.HillieS schreef:Jamie kan niet goed tegen granen, daar nog een tip voor?Marion. schreef:Ah joh, al die receptjes met grammetjes enzo.... Totaal onnodig. Hondenkoekjes lukken altijd, en ik heb echt mierenneukers met eten maar mijn koekjes lusten ze altijdKells schreef:Wellicht is dit wat voor je:
300 gr bloem
150 gr haverzemelen
150 gr (smeer)leverworst
50 gr geraspte kaas
1 zakje drinkbouillon (opkikker of zo)![]()
(en die hoeveelheid bloem doe ik er alvast nooit in! Dan liever wat muesli ofzo, maar zeker niet in die hoeveelheid)