vers vlees en botten
Geplaatst: 24 okt 2004 14:10
Ik zou graag voor Rakker willen gaan beginnen met het kopen van vlees en botten.
Nu heb ik al het een en ander gelezen, en ik wil gaan beginnen met wat kip (nekken en wat nog meer?) en ribben. Nu begreep ik dat het het beste is om met botten van jonge dieren te beginnen.... kuiken en kalf enzo neem ik aan?
En dan mijn laatste vraag: wie weet waar ik het kan kopen in de omgeving van Heemskerk, Beverwijk (noord holland)?
Een klein stukje ervoor rijden is ook niet erg.
Nu heb ik al het een en ander gelezen, en ik wil gaan beginnen met wat kip (nekken en wat nog meer?) en ribben. Nu begreep ik dat het het beste is om met botten van jonge dieren te beginnen.... kuiken en kalf enzo neem ik aan?
En dan mijn laatste vraag: wie weet waar ik het kan kopen in de omgeving van Heemskerk, Beverwijk (noord holland)?
Een klein stukje ervoor rijden is ook niet erg.