Pagina 1 van 1
anifit
Geplaatst: 27 okt 2004 13:52
door Gast
ik wilde is weten of iemand bekend is hier met anifit?
het zijn vlees brokken.
En wat ik vind zijn site's vanuitduitsland maar moet in nederland ook verkrijgbaar zijn.

Geplaatst: 28 okt 2004 02:38
door yamie
ik weet dat er iets van anifit in winterswijk zit, maar hoe of wat.....sorry geen idee...
Re: anifit
Geplaatst: 28 okt 2004 10:02
door jelle
tweeling schreef:
het zijn vlees brokken.
in welke vorm?
Is het droogvoer, blikvoer, versvoer...
wat zit er in?
Geplaatst: 28 okt 2004 10:08
door Sietske
Geen idee... deze site was het enige wat ik er over kon vinden.
http://anifit.de
In Nederland zitten ze in Winterswijk.
Het lijkt er op dat ze inderdaad alleen maar blikvoer hebben, maar mijn duits is niet zo best...
Geplaatst: 28 okt 2004 16:46
door Gast
hallo ik ben achter he telefoon nummer van winterswijk..
de 10 argumenten van hun zijn
1 Geen chemische kleurstoffen,conserveringstoffen en toevoegingen
2 Geen vulstoffen ,geen lokstoffen
3 Geen toevoegingen van vet
4 Geen diermeel
5 Geen plantaardig meel
6 Geen mais en soja in de natte voeding
7 Hoogwaardig productieproces
8 Toepassing van vlees dat voor de menselijke consuptie is toegelaten
9 Tenminste 60% vlees
10 ANIFIT levert direct bij u thuis
Geplaatst: 28 okt 2004 16:52
door Gast
tch wel knap om vlees te kunnen bewaren zonder conserverendemiddels.
http://www.labjes.be/waarheid.html
Geplaatst: 28 okt 2004 17:05
door Sietske
lupa schreef:tch wel knap om vlees te kunnen bewaren zonder conserverendemiddels.
Als je het inblikt kan dat prima zonder schadelijke conserveringsmiddelen.
Ik vind dit een verwerpelijk stukje "angst"-propaganda. Tuurlijk zal er een kern van waarheid in zitten, maar ik zie echt niet in waarom het verwerken van hersenen of uiers of andersinds zo schadelijk is voor de hond.
Als een dier een ander dier opeet laten ze toch ook de uiers niet liggen?? Dat is een culturele gewoonte van ons, in andere landen worden dit soort lichaams delen ook gewoon gegeten.
Geplaatst: 28 okt 2004 17:11
door jelle
Wat me nog niet duidelijk is is hoe het materiaal wordt bewerkt voor het het blik in gaat? Is het gekookt of op een andere manier verhit?