Pagina 1 van 1

Hoe zat het ook alweer ?

Geplaatst: 05 feb 2005 19:06
door AnitaSpike
Hoe zat het ook alweer;
welk rauw vlees mag een hond beslist niet hebben ?

Geplaatst: 05 feb 2005 19:08
door bram en thijs
Varkensvlees

Geplaatst: 05 feb 2005 19:56
door Wil de hond
Mensenvlees

Geplaatst: 05 feb 2005 20:00
door bram en thijs
Wil de hond schreef:Mensenvlees
En wat is daar dan zo slecht aan? Te chemisch?

Geplaatst: 05 feb 2005 20:01
door Wil de hond
Rauw is het niet te nassen.

Geplaatst: 05 feb 2005 20:04
door LongFields
Wil de hond schreef:Rauw is het niet te nassen.
Gebakken dus wel begrijp ik Wil? :wink:

Geplaatst: 05 feb 2005 20:04
door bram en thijs
Wil de hond schreef:Rauw is het niet te nassen.
Ook niet als je het goed marineert? Met een teentje knoflook, goede olijfolie, scheutje balsamico, beetje zeezout, wat grofgemalen peper? En dan carpaccio-stijl serveren?

Geplaatst: 05 feb 2005 20:05
door sirene
bram en thijs schreef:
Wil de hond schreef:Rauw is het niet te nassen.
Ook niet als je het goed marineert? Met een teentje knoflook, goede olijfolie, scheutje balsamico, beetje zeezout, wat grofgemalen peper? En dan carpaccio-stijl serveren?
Ja, dan is bijna alles wel te eten hè :wink:

Geplaatst: 05 feb 2005 20:07
door Wil de hond
bram en thijs schreef:
Wil de hond schreef:Rauw is het niet te nassen.
Ook niet als je het goed marineert? Met een teentje knoflook, goede olijfolie, scheutje balsamico, beetje zeezout, wat grofgemalen peper? En dan carpaccio-stijl serveren?
Dat klinkt heel lekker in elk geval.

Ik heb alleen maar ervaring met rauw vlees, en dat beviel niet echt kan ik wel zeggen.

Is het geen idee om jouw receptje op de volgende forum-meeting eens te proberen?

Is het niks dan geven we het gewoon aan de honden.

Geplaatst: 05 feb 2005 20:09
door bram en thijs
Wil de hond schreef:
bram en thijs schreef:
Wil de hond schreef:Rauw is het niet te nassen.
Ook niet als je het goed marineert? Met een teentje knoflook, goede olijfolie, scheutje balsamico, beetje zeezout, wat grofgemalen peper? En dan carpaccio-stijl serveren?
Dat klinkt heel lekker in elk geval.

Ik heb alleen maar ervaring met rauw vlees, en dat beviel niet echt kan ik wel zeggen.

Is het geen idee om jouw receptje op de volgende forum-meeting eens te proberen?

Is het niks dan geven we het gewoon aan de honden.
Had je ook nog een vrijwilliger in gedachten? Welke forummeeting bij de weg.

Geplaatst: 05 feb 2005 20:15
door Wil de hond
Een vrijwilliger/ster?

Zegguh, je probeert me toch geen uitspraak te ontlokken die ik beter niet kan doen hé?

Wel wil ik kwijt dat er hier op het forum zat vlees rondhangt dat het prima zou doen a la carpaccio.

Er zal toch wel weer eens een meeting georganiseerd worden?

Geplaatst: 06 feb 2005 13:46
door AnitaSpike
Wat 1 vraag wel niet kan doen he ?
Maare..... ik ga er maar van uit dat varkensvlees het goede antwood is.
BEDANKT !

Geplaatst: 06 feb 2005 14:00
door Carel
:ok:

Correct!

Geplaatst: 06 feb 2005 14:39
door bram en thijs
AnitaSpike schreef:Wat 1 vraag wel niet kan doen he ?
Maare..... ik ga er maar van uit dat varkensvlees het goede antwood is.
BEDANKT !
Als een achterhoeker en een spanjool op dreef raken krijg je rare dingen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Geplaatst: 06 feb 2005 22:41
door AnitaSpike
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile: