
Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie er allemaal instoppen en Laissah zegt: "kom maar op met die lekkere recepten


Eén van de tips die ik kreeg gebruik ik bijna dagelijks: een yoghurtijsje.
- Kleine gaatje dichtsmeren met pindakaas of smeerkaas (die laatste lekt bij mij soms).
- Daarna vullen met volle yoghurt. Ik doe er ook nog andere dingen bij, elke keer weer een beetje een andere combi: vnl. banaan, verder brokjes/koekjes/kluifjes/staafjes/smeerkaas
- Dan in de vriezer zetten voor minimaal 3u (zelf doe ik minimaal 24u, dan is ie een stuk harder en doet ze er langer mee).
- Om de kong rechtop te laten staan gebruik ik diverse bakjes (een bakje van een ijstoetje, of een bakje van aardappelsalade met wat kranten erin) (iemand anders gebruikt muffinvormpjes las ik).
- EDIT: even onder de kraan afspoelen als je 'm geeft (anders kan de tong vastplakken).
