Pagina 1 van 1

Re: Satin balls

Geplaatst: 08 sep 2011 21:18
door Wilm@
*Het havermout moet voorbewerkt zijn, zoals bijvoorbeeld Nutricia, Bambix of Brinta.
Moet je dit dan eerst laten weken? In wat?

Re: Satin balls

Geplaatst: 08 sep 2011 21:20
door Marjoleine
Het is toch allemaal gequote hoop ik?
Anders is het bar gesteld met je Nederlands momenteel ;)

Re: Satin balls

Geplaatst: 08 sep 2011 21:31
door dagmar88
Wilm@ schreef:
*Het havermout moet voorbewerkt zijn, zoals bijvoorbeeld Nutricia, Bambix of Brinta.
Moet je dit dan eerst laten weken? In wat?
Ik gebruikte rijstmeel voor babies, das ook glutenvrij.

Re: Satin balls

Geplaatst: 08 sep 2011 21:38
door Wilm@
dagmar88 schreef:
Wilm@ schreef:
*Het havermout moet voorbewerkt zijn, zoals bijvoorbeeld Nutricia, Bambix of Brinta.
Moet je dit dan eerst laten weken? In wat?
Ik gebruikte rijstmeel voor babies, das ook glutenvrij.
Ja, maar wordt bedoelt met het voorbewerkte deel? Dat begrijp ik niet zo goed.

Re: Satin balls

Geplaatst: 08 sep 2011 21:56
door jacq1970
Wilm@ schreef:
dagmar88 schreef:
Wilm@ schreef:
*Het havermout moet voorbewerkt zijn, zoals bijvoorbeeld Nutricia, Bambix of Brinta.
Moet je dit dan eerst laten weken? In wat?
Ik gebruikte rijstmeel voor babies, das ook glutenvrij.
Ja, maar wordt bedoelt met het voorbewerkte deel? Dat begrijp ik niet zo goed.
dat je niet "pure" havermout gaat geven maar een product waar dit inzit.. dus bambix oid... rijstmeel is ook een goede optie!
Ik heb deze satinballs ook gemaakt voor Samara toen ze hier kwam, ze was toen ruim 8 kilo onder haar gewicht, en ze vond het gelukkig heel erg lekker.
Ik gebruikte kvv ervoor als rodi of smuldier.
Toen een tijdje geleden haar leish weer opvlamde en ze begon aftevallen heb ik ze ook weer een tijdje tussendoor gegeven en het werkte gelukkig weer prima.. net even die extra boost.

Re: Satin balls

Geplaatst: 08 sep 2011 21:59
door dagmar88
Wilm@ schreef:
dagmar88 schreef:
Wilm@ schreef:
*Het havermout moet voorbewerkt zijn, zoals bijvoorbeeld Nutricia, Bambix of Brinta.
Moet je dit dan eerst laten weken? In wat?
Ik gebruikte rijstmeel voor babies, das ook glutenvrij.
Ja, maar wordt bedoelt met het voorbewerkte deel? Dat begrijp ik niet zo goed.
De meeste havermout in de supermarkt is voorbewerkt tot snelkook havermout.
De ouderwetse moet echt lang op staan; tegenwoordig hoeft dat niet meer.
Volgens mij krijg je de lang kokende havervlokken zelfs alleen nog in de natuurwinkel.

Dat voorbewerkte granengedoe, snelkook havermout, brinta of bambix rijstpap hoef je dus niet voor te weken.