Oja, dat kan nog netSuske schreef:Maat kong die jij hebt weggedaan

Misschien toch die hond inruilen voor een exemplaar wat rode/kleinere kongs heelhoudt

Moderator: moderatorteam
Oja, dat kan nog netSuske schreef:Maat kong die jij hebt weggedaan
Belle voor piepZamunda schreef:Oja, dat kan nog netSuske schreef:Maat kong die jij hebt weggedaan. Met de XXL zie ik het gek genoeg niet zitten om die vol te proppen met kaas haha.
Misschien toch die hond inruilen voor een exemplaar wat rode/kleinere kongs heelhoudt.
Ja dat weet ik natuurlijk nietZamunda schreef:Die is ook wel leuk om uit te proberen.P-tt schreef:Van die sticks die je kan breken. Daar breek ik de helft van in stukjes, die smeer ik vast met smeerworst. De ingang van de Kong smeer ik ook dicht met smeerworst en daarna steek ik de andere helft van de stick erin.
Door het vastsmeren kunnen die stukjes stick er niet uitgeschud worden
Ik ben wel benieuwd of dat 'onuitschudbare' ook geldt voor honden hoger dan een teckelopdondertje.
Eh, nee toch maar niet. Maar bedankt voor je aanbodSuske schreef:Belle voor piepZamunda schreef:Oja, dat kan nog netSuske schreef:Maat kong die jij hebt weggedaan. Met de XXL zie ik het gek genoeg niet zitten om die vol te proppen met kaas haha.
Misschien toch die hond inruilen voor een exemplaar wat rode/kleinere kongs heelhoudt.
?
Ja, zoiets was ik inderdaad van plan: een combi met kaas en andere dingen.Sanne!! schreef:Ik stop 1 plak kaas tussen de brokken en laat dat aan elkaar vast smelten.
Als je dat in de koelkast zet werkt het ook denk ik.
Leonie. schreef:Ik heb echt een dom beest volgens mij, hij krijgt al dat soort dingen er echt niet uit
(Hij sloopt overigens ook nooit wat, alleen papiertjes ofzo, dus misschien heeft hij gewoon nooit bedacht hoe hij zijn kaken kan gebruiken)
Misschien is ie te groot of juist te klein, of te sterk? Je zou een andere kunnen nemen.Leonie. schreef:Ik heb echt een dom beest volgens mij, hij krijgt al dat soort dingen er echt niet uit![]()
nathalie schreef:In de zomer yoghurt met wat brokjes, appelmoes en fruit.
Op show had ik wat pedigreezooi gewonnen (ook blik) en ze worden hier helemaal wild van dat spul. Nouja, voor af en toe kan het geen kwaad. Eerst doe ik wat brokjes in de kong, dan blikvlees en dat duw ik goed aan. Dan een kippennek erbij duwen en afsluiten met een bullepees. Chuck trekt de bullepees eruit, begint dan aan zijn kong en valt halverwege de bullepees in slaapHoe de dames het doen weet ik niet. Daar staat geen camera op als ik weg ben
Ja, die met dat ei had ik al eens over gelezen inderdaad. Die wil ik wel graag gaan proberen!Tallie schreef:Ook een leuke is om de Kong te vullen met het één of ander en dan wat ei er bij in te gieten. Eventjes in de magnetron en af laten koelen en je hebt hetzelfde effect als met kaas; de boel komt er een stuk lastiger weer uit.
Ik weet niet zo goed welke, ik heb een puppykong gehad en nu zo'n rode redelijk kleine. Grotere zou hij sowieso niet zijn kaken omheen kunnen krijgen, mocht hij al op het idee komen.Zamunda schreef: Óf je zou een andere kong kunnen proberen, dat heb ik uiteindelijk maar gedaan.
Beide, en net zo lang dat het is gestold. Je ziet vanzelf wel als het er bovenuit kookt, het duurt nog geen minuutSanne!! schreef:Ei lijkt me altijd wat smerig.... Dat ze er ziek van word ofzo?
Doe je dan eiwit of geel? En hoelang?
Hmm, puppykong is als ik het goed begrijp nog zachter/kneedbaarder dan de rode toch? Dus dan zou hem dat toch wel moeten lukken zou je zeggen. Twee verschillende maten heb je ook al.Leonie. schreef:Ik weet niet zo goed welke, ik heb een puppykong gehad en nu zo'n rode redelijk kleine. Grotere zou hij sowieso niet zijn kaken omheen kunnen krijgen, mocht hij al op het idee komen.Zamunda schreef: Óf je zou een andere kong kunnen proberen, dat heb ik uiteindelijk maar gedaan.
Gewoon het brood dat ik ook eet. Soms zuurdesem, soms waldkorn, soms witte casino. Maakt hier niet uit. Met smeerwogs of smeerkaas is favorietZamunda schreef:Die boterhammen die jullie erin doen, maakt dat nog wat uit of dat wit/bruin/vers/droog is? Qua gezondheid bedoel ik dan, niet qua blieven van de hond.
Haha, ik moest toch echt even heel hard mijn hersentjes kraken over wat smeerwogs toch zouden kunnen zijntekkel schreef:Gewoon het brood dat ik ook eet. Soms zuurdesem, soms waldkorn, soms witte casino. Maakt hier niet uit. Met smeerwogs of smeerkaas is favorietZamunda schreef:Die boterhammen die jullie erin doen, maakt dat nog wat uit of dat wit/bruin/vers/droog is? Qua gezondheid bedoel ik dan, niet qua blieven van de hond.
Haha, leukLeonie. schreef:Iemand nog tips om een 'makkelijke' kong te vullen? Krijg wel weer kongzin door dit topic.
VertelKaatje3110 schreef:er is toch een website met allemaal Kong receptjes?